Skate/ street mode i Florens

Att introducera skate/ street mode i Italien är inte den lättaste uppgiften man kan ha... Dock finns det en väldigt bra sådan butik vid namn Gold... värt ett besök! Här är en bild från skylten.
image157

Plexibestick

Dessa plexibestick hittade jag på en av Florens bästa livsstilsbutik Luisa via Roma. Extremt mycket bra varumärken. Kolla in eller handla på www.luisaviaroma.com
image156

Graffiti i Florens

Var i Florrens i veckan och fotade en hel del. Här kommer ett litet smakprov på 2 graffiti bilder som jag föll för. Eller vad säger ni?
image154
image155

Phillip Lim

Phillip Lim debuterade hösten 2005 med sin kollektion 3.1 Phillip Lim. Idag 2,5 år senare  är han representerad i 26 länder och 250 butiker. Hitills har Phillip mest blivit hyllad för sina damkläder, men jag skulle verkligen vilja slå ett slag för herr kläderna oxå!
www.31philliplim.com
dansa så får vi ström!!!

Att ta tillvara på all energi som människor gör åt när de dansar har klubben Sustinable dance Club tänkt göra. Det är golvet som omvandlar energin till elekttricitet. Du kan läsa mer om projektet som ska vara klart nästa år på www.sustainablerotterdam.com


Belleville

Belleville är en av de bästa butikerna i Reykjavik. Här blandas märken som Raf by Raf Simons Bernard Willhelm och Patrik Söderstam. Förutom det är butiken fylld av limited edition grejjer; allt från japanska actionfigurer, skateboards och tidningar. Kolla in deras myspace sida; www.myspace.com/belle_ville
image152
image153

Graffiti i Reykjavik

Den här schyssta graffitin fotade jag i Reykjavik förra veckan. Grymt schysst med starka associationer till Gorillaz. Damon Albarn från Gorillaz driver för övrigt en av de hetaste barerna på Reykjavik, Kaffibarinn. Väl värt ett besök.

image148
image149

Ros Shiers

Ros Shiers är verkligen en ny favorit som illustratör för min del. Efter examen i illustration på Brighton university 2002 har hon jobbat proffesionellt som illustratör. Illustraionerna är feminina och ofta hybrider av människor och djur eller växter. Tillsammans med sin syster driver de också klädmärket Shiers sister. Under 2006 designade de en kollektion för topshop.
Jag rekomenderar starkt att du kollar in illustrationerna på hennes hemsida;
www.ros-shiers.com
image146

Hummel + WWF

Hummel har tillsammans med WWF tagit fram en ny old school kollektion där en viss procentsats går direkt till WWF.
Hummels creative director Christian Stadil jobbar även som ambassadör för WWF... bra initiativ!
image145