ICOON- alla pratar samma språk Icoons kommer i passformat och innehåller 2000 symboler i 12 olika kategorier vilket kan rädda vilken resa som helst... Tänk att stå på en marknad i Kina och du vill köpa pecannötter... öppna boken och peka på nötterna- VOÌLA!
8.90 Euro + shipping på
www.icoon-book.com
ICOON - global picture dictionary

Eva Hertz

Eva Hertz är en 28 årig illustratör och fotograf från UK. Mestadels kommer hennes inspiration från folkloristiska sagor och Isländs och Japansk musik. Hennes illustrationer känns helt rätt i tiden!
Kolla in hennes illustrationer och foton på
www.myspace.com/evahertzart

Nytt märke- Benneth & Cavazzana

Ser fram emot att få se den första kollektionen av märket Benneth & Cavazzana. Denna svenska designbyrå kommer inför vår och sommar 08 lansera en klädkollektion.
Om jag inte är helt fel ute så är en man vid Marco Cavazzana inblandat som tidigare har gjort en rad snygga grejjer. Kika in på hans hemsida
www.Cavazzana.net för att se mer.
Ett utkast av vad som komma skall utav Benneth & Cavazzana kan ni se på www.bennethcavazzana.com

Roliga prylar

För den som gillar roliga prylar är sidan www.fractalspin.com ett måste. Eller vad sägs om mintpastillerna i Nintendo fodralet, eller den toksnygga digitalklockan. Dett är bara två av många riktigt sköna prylar.
Nintendo Power Mints
Ibiza Ride Binary Watch

MAX-A-LOT

Maxalot är en sida för modern konst gällande grafisk design. Här kan du titta på eller köpa konst av några mycket begåvade grafiker. Du kan även göra några av konstverken till tapeter. Mer info och priser finns på sidan www.maxalot.com

Yamabushi design

Yamabushi design är ett designteam som gör grymma prints med inspiration från 60 och 70-talet samt från tidig hiphop. På hemsidan kan du köpa schyssta t-shirts, toppar, hoods scetchbooks med mera. Skutta in på www.yamabushidesign.com för mer inspiration!