Årets julklapp- Högtalare till Ipoden!?

En väldigt populär julklapp i år verkar vara högtalare till ipoden... Geneva Lab XL speakers heter denna skapelse och tillhör nog ändå en av de snyggaste. Förutom dockningsstation till Ipoden finns det cdspelare och radio.Pris? 1075$ www.genevalab.com (Ledsen brorsan, jag vet att du vill ha högtalare, men thats a no no!) 
Årets julklapp- Högtalare till Ipoden!?

Puma gör snyggaste hojjen!

Puma har lanserat en cykel. Puma Biomega UM bicycle heter den och går lätt att vika ihop genom en liten spärr. Cykeln är gjord i lätt aluminium och går lös på 775$.
www.puma.com/bike

Puma gör snyggaste hojjen!

Carola Euler- hetaste deisgnern nu!

För er som ännu inte uppmärksammat Carola Euler, så ber jag er göra det nu! Här har vi tillsammans med 2 andra designers som jag kommer nämna på bloggen inom kort, kanske världens snart hetaste designer.
Carola är 30 år och är utbildad på St. martins school of design. Hon designar endast herrkläder och har tidigare designat för namn som J. Lindeberg, Kim Jones och Alexander McQueen. Kollektionen för SS07,
 där hon även inlett ett samarbete med Topshop är fantastiskt. Cannot wait!
Carola Euler

Lover- Hett Australiensiskt märke

Kolla in nya heta Australiensiska märket Lover och deras kollektion för SS07 "The black rose army". Endast 3 år efter starten i en liten lägenhet i Sydney finns de nu i några av de schysstaste butikerna, inte bara i Sydney utan även i Tokyo, London, New York och Los Angeles.
www.loverthelabel.com 
 
Lover the label- Hett Australiensiskt märke

WholeMan- beauty for men

För dig som är kille och känner att du behöver frascha upp dig ordentligt behövs bara ett ställe... Wholeman www.wholeman.co.uk Ett mecka för manlig grooming. Här kan man frossa i produkter av alla dess slag. Befinner man i London kan man även passa på att besöka deras nya butik på 67 New Bond Street 
WholeMan- beauty for men

Twenty8Twelve- Sienna & Savannah Miller

Sienna miller har slagit sig ihop med sin syster Savannah och har gjort en 80 produkter stor klädkollektion. Bakom projektet står spanjoren Carlos Ortega som bland annat äger Pepe Jeans, som för övrigt Sienna varit modell för. Kollektionen kommer förmodligen visas på någon modevecka framöver och kommer finnas i butik till hösten... något att se fram emot? Nej... ännu en kändis som försöker göra sig ett namn i modebranchen.
Twenty8Twelve Sienna & Savannah Miller

Yummi! Sushi USB minne

Här kommer ännu en bild på roliga usb minnen... Sushi time!
Yummi! Sushi USB

Gravis vs. Julian Red

Ett samarbete mellan Gravis och Julian red har inletts och har mynnat ut i skon Lowdown VS.
Idén och konceptet ska tydligen ha uppkommit en sen kväll på utestället Uppåt Framåt i Göteborg och har sitt ursprung i en vit tennissko som präglats av Gravis och Julian Red´s koncept.
Modellen kommer endast finnas i 1200 par worldwide och kommer endast säljas på speciellt utvalda butiker i Sverige samt i New York, Tokyo, London och Barcelona. Printet är gjort av Lisa Bandgren och kommer synas mer i Julian Reds kollektion till våren.
www.julianredjeans.com
www.gravisfootwear.com


Glöm inte vart du läste det först!!!
Gravis vs. Julian Red

Kenneth Cappello

Spana in fotografen Kenneth Cappello www.kennethcappello.com ... extremt schyssta bilder!
kenneth är uppvuxen i Houston Texas med skateboard och punk (vilket syns på hans bilder). han har agerat som assistent för självaste David LaChapelle, men gör nu egna verk till de allra största livsstilsmagasinen såsom GQ, Dazed & Confused och i-D.
Kenneth Cappello

Puma ManCat

Puma och Alexander McQueen's samarbete fortgår men med uppdaterad logo... Alexander McQueen och Nick knight har tagit fram denna best som de valt att kalla ManCat. logon visades första gången under Milan fashion week på en utställning på den överhypade butiken Corso Como 10.
Puma ManCat

Håll ögonen öppna för Bayicon

Håll ögonen öppna för Svenska creddiga märket Bayicon!
Märket startade 2004 av några klasskamrater på textilhögskolan i Borås... Jeansen, för det är mest jeans är nästan uteslutande rawdenim och har streetkänsla. Jeansen sys i Portugal. Bayicon kör också med en speciell ammoniakbeläggning på jeansen vilket gör att de får en glansigare yta samt att de inte krymper i tvätten.... Bra! men säkert väldigt kass för miljön! Läs mer på
www.bayicon.se
Bayicon

Perfekt julklapp; Gucci by Gucci

För att fira 85 års jubileumet av Gucci släpper denna modejätte en bok; Gucci by Gucci.
En orgie i gamla fotografier på kända stilikoner främst från 50, 60 och 70-talet. I butik denna vecka!
Gucci by Gucci

David Foldvari

Kolla in den Engelska 33-åriga illustratören David Foldvari! Bilden nedan föreställer Pete Doherty och den publicerades för några dagar sedan i The Guardian. Fler bilder och illustrationer hittar ni på ;
www.davidfoldvari.blogspot.com
www.davidfoldvari.co.uk
www.myspace.com/davefoldvari
www.bigactive.com
David Foldvari

Kicking mule denim


Har du 6000 spänn till övers och behöver nya jeans? kommande vecka släpper märket Kicking Mule jeans dessa handvävda och handfärgade brallor gjorda på ett litet väveri i Japan. På det sättet de är färgade är det ingen risk att de "blöder" när de tvättas... Dock tror jag inte det är något för den vanliga tvättmaskinen. Känslan på dem till en början sägs vara som styvt sandpapper innan man har gått in dem. Känns som om det är något endast för en riktig jeansnörd. Endast 40 par tillverkas och de säljs endast i 2 butiker i USA, så  packa väskan fort!
Kicking mule denim

Alexander McQueen

Alexander McQueen är född 1968 i Skottland och är utbildad vid St Martins school of design i London. karriären tog fart på allvar 1996 när han eftertfädde john Galliano för modehuset Givenchy. När Guccigriuppen år 2000 köpte majoriteten av aktierna i hans egna märke, droppade han Givenchy för att enbart jobba med sitt egna märke. Vårens kollektion känns dock mer dressad och kommersiell än på länge, tråkigt tycker jag... men byxorna på bilden är definitivt ett yes yes... Give me!
Alexander McQueen